


Ingrediënten
- 125 g bloem
- Snufje zout
- 1 tl suiker
- 2 eieren
- 300 ml melk
- 2 el vloeibare bakboter + extra om in te bakken
Verder nodig
Middelgrote pannenkoekpan, garde
Bereiding
Roer in een kom de bloem, suiker en het zout door elkaar. Klop de eieren door de melk. Giet de melk langzaam en al roerend bij de bloem. Blijf goed roeren met de garde, totdat alle klontjes verdwenen zijn. Voeg 2 el vloeibare bakboter toe aan het beslag en roer door.
Verhit de pan en voeg wat bakboter toe. Giet wat van het pannenkoekbeslag in de pan en draai de pan rond om het beslag te verdelen.
Bak de pannenkoek op laag tot middelhoog vuur goudbruin en draai hem om. Bak de andere kant goudbruin.
Schuif de pannenkoek op een bord en dek af met een ander bord. Houd warm in een voorverwarmde oven op 60 graden, of boven een pan met heet water (au bain-marie).
Doe opnieuw wat boter in de pan en bak de volgende pannenkoek. Ga zo verder totdat alle pannenkoeken gebakken zijn.